DGTL x Stadsboeren 2016

Timelapse van de opbouw van het Stadsboerenterrein bij Lab111

Film Opbouw weekend Stadsboeren

Zaaikalender

Over ons

Stichting Stadsboeren geeft met mobiele moestuinen tijdelijke invulling aan leegstaande plekken in Amsterdam. Deze bakken worden verhuurd aan Amsterdammers en hebben een groene, sociale en educatieve functie in de stad. Er worden workshops moestuinieren gegeven voor buurtbewoners en organiseren wij verschillende events met een creatieve invalshoek. Stadsboeren wil op deze manier bijdragen aan het vergroenen en verduurzamen van Amsterdam.

Onlangs heeft Stadsboeren de Bijlmerbajestuin geopend in het AZC in de voormalige Bijlmerbajes. In 2017 organiseren wij in deze tuin een moestuinprogramma voor de nieuwe bewoners van de Bijlmerbajes en gaan wij samen met hen groente verbouwen.

Adres:
We hebben op twee locaties in Amsterdam onze bakken staan. In Oud-West bij Lab 111 en in Oost in de voormalige Bijlmerbajes.

De moestuinen van de Labtuin staan op de hoek van de Jacob van Lennepkade en de Nicolaasbeetsstraat.

De moestuinen van de Bijlmerbajestuin vind je bij Lola Lik en bij de ingang van de voormalige Bijlmerbajes.Comments are closed.

Over Stadsboeren

Stichting Stadsboeren geeft tijdelijke invulling aan braakliggende binnenstedelijke bouwterreinen door middel van mobiele ecologische groente-, fruit- en bloementuinen. Lees Meer...

Volg ons

Facebook & Instagram

Onze Sponsoren

Nieuws

Agenda

Jouw moestuin

Foto's & Video's