DGTL x Stadsboeren 2016

Timelapse van de opbouw van het Stadsboerenterrein bij Lab111

Film Opbouw weekend Stadsboeren

Zaaikalender

Stadsboeren Festival bij Amsterdam Roest

Zaterdag 14 september organiseert Stichting Stadsboeren het Stadsboeren Festival bij Amsterdam Roest. Op deze plek komen stadscultuur en stadslandbouw samen en wordt al het moois uit de stad met het beste van net daarbuiten met elkaar verbonden. We nodigen food makers, ambachtslieden en creatievelingen uit die tegen de stroom in denken en daarmee een verandering in de stad of het voedselsysteem teweeg brengen. Hiermee laten we zien hoe leuk, groen, duurzaam en origineel Amsterdam is.

Waarom?

Aan het eind van het moestuinseizoen moet er gevierd worden dat we weer een jaar succesvol hebben kunnen boeren in de stad, vinden wij. Dit jaar vieren we het op ons nieuwe, tweede terrein Amsterdam Roest. Het festival is een podium voor groene, eerlijke, originele ondernemers of food makers. Tijdens het festival kunnen Amsterdammers proeven, luisteren, vragen stellen, geïnspireerd raken en het vooral leuk hebben.

Wat en hoe?

Het terrein van Roest zal van ‘s morgens vroeg tot ‘s avonds laat gevuld zijn met food trucks, een boerenvlooienmarkt, muziek, poëzie, workshops, street art en echte boeren voor een meet & greet. Ook kleine stadsboertjes kunnen zich uitleven en gezichtjes maken in pompoenen, wilde bloemenkunst maken en boomhutten bouwen.

Meedoen?

Omdat we graag een podium willen zijn voor nog onontdekte ambachtslieden, jonge ontwerpers of verfijnde neuzen, hebben we nog plekken vrij. Aanmelden kan via: festival@stadsboeren.org

Zaterdag 14 september – Van 11.00 tot 01.00 – Toegang gratis – Amsterdam RoestComments are closed.

Over Stadsboeren

Stichting Stadsboeren geeft tijdelijke invulling aan braakliggende binnenstedelijke bouwterreinen door middel van mobiele ecologische groente-, fruit- en bloementuinen. Lees Meer...

Volg ons

Facebook & Instagram

Onze Sponsoren

Nieuws

Agenda

Jouw moestuin

Foto's & Video's