DGTL x Stadsboeren 2016

Timelapse van de opbouw van het Stadsboerenterrein bij Lab111

Film Opbouw weekend Stadsboeren

Zaaikalender

Stadsboeren naar Noord!

Het is zover. Ook Stadsboeren gaan de oversteek maken naar het spannende Amsterdam-Noord! We hebben een prachtig braakliggend - groen maar vervuild - stuk grond gevonden achter een van de mooiste plekken aan de Buiksloterdijk: Cafe de Ruimte. Noord-fans kennen deze plek van een etentje of optreden, het lekkere ijs of de buitensauna van Saunakaravaan. Kortom: een ontzettend leuke nieuwe samenwerking!

Vanaf eind augustus bouwen we het terrein op en gaan we opzoek naar buurtbewoners die deel uit willen maken van het project. Natuurlijk is er dit jaar niet meer zoveel te zaaien, dus zullen we vanaf het vroege voorjaar: februari 2015 echt van start gaan.

Hoe werkt het? Aanmelden kan via info@stadsboeren.org. Meld in het subject dat het over Noord gaat. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op!Comments are closed.

Over Stadsboeren

Stichting Stadsboeren geeft tijdelijke invulling aan braakliggende binnenstedelijke bouwterreinen door middel van mobiele ecologische groente-, fruit- en bloementuinen. Lees Meer...

Volg ons

Facebook & Instagram

Onze Sponsoren

Nieuws

Agenda

Jouw moestuin

Foto's & Video's